Tutoh burit tua mp4 porn

16-Nov-2015 12:55 by 4 Comments

Tutoh burit tua mp4 porn - puki mak datin melayu

Memang power isapan dia, bini aku pun tak reti wat macamni.

Dengan rakus dia mula mengunakan kepandaian mulut dia mnyedapkan batang aku yang dari tadi dah mula tegang.Hai sume...firsly aku nak introduce about myself..ni baru 24 tahun n skrg keje kat sebuah firma kewangan di ibu negara sebagai eksekutif sumber manusia...nasib aku agak baik la walaupun keputusan pengajian aku di universiti x berapa cemelang mcm org lain tapi aku ttp dapat keje kat ctu..aku xde la besar sangat cukup la nak tampung kehidupan bandar di KL ni..lagipun aku slalu wat part time jual burger malam kat tepi jalan dekat dengan umah flat yang aku duduk.Ok la geng meleret panjang sangat plak nati korg bosan...sebenarnya aku nak cerita yang aku ni suka pada budak pompuan yang bawah umur ni coz aku mmg suka yang jenis badan kecik2 ni..pelik kan aku nie????Tiba-tiba kain dia terlucut, tapi yang bestnye dia saja-saja melambat2kan untuk menyarong kain dia balik seolah2 membiarkan aje aku berjegil mata menengoknye.Aduhhhhh.tersenyum sambil perlahan-lahan mengemaskan kain batik dia tu.Apa yang aku nak citer kat korang nie memang sesuatu kisah benar... so aku pun dibawa la pegi umah dia kat Petaling Jaya. aku yang memang sedia terpacak nie pun bebuat malu-malu la.... apalagi dia terus pusing dan mulut kami telah bertemu diantara satu sama lain buat pertama kalinya....

Satu ari dia mintak tolong aku repair komputer dia... Masa dia datang balik tu, dia terus duduk atas riba aku...

terus terang la aku gtau korang aku nie lain ckitt dengan orang lain coz aku suka pompuan yang kopek kecik bak kata orang yang jenis baru nak tumbuh tu lagi aku suka...kali melancap mesti aku akan bayangkan budak2 mcm ni..satu yang aku suka dorg ni bukan ape coz aku fikir senang ckit coz risiko budak tu mengandung rendah..org dah besar silap hari bln mengandung kan naya...if budak bleh la nak pancut dalam kan...satu cipap budak ni kan org kata manis so mesti sedap bila jilat...perghhhhh sedap siot....pengalaman aku main dengan budak nie bermula masa aku tgh jual burger dkt dgn umah aku.aku tgh lepak kat kedai aku tggu customer tbe2 datang sorg budak pompuan ni.ingt die nak bli burger rupe2nyer die nak jual barang...katanyer die ni dari umah ank2 yatim..x pecaya sangat sebenarnyer coz aku tahu kat bandar ni mcm2 jenis manusia ade..ntah2 budak ni anak sape ntah yang digunakan utk dptkan keuntungan..pun terus cakap kat die yg aku xnak beli barang yang die jual tp die merayu jgk minta aku kasihan kat die..dah agak mmg sah budak ni kena paksa jual brg nie coz beriye2 benar die..la if brg x untung mesti die kena marah sbb tu die merayu2 dengan aku...( Aku teka je la )"boleh la bang, beli la...kesiankan la saya lagipun dah jauh jln nie""xpe la dik lagipun abg x minat la barang2 yang adik jual nie"" Beli la bang....pleaseeeeeee"bila aku dengan je budak merayu macam u batang aku terus je mula mengembang..la dah la mmg aku suka dengan budak kan..perhati muka budak tu.hati aku kata bleh tahan jugak comel budak nie...tengok mulut die aku terus tebayang if batang aku duk dalam mulut die..mmg dah mula naik geram..aku xnak gelojoh..nak wat slow2 biar umpan ditarik ckit2 baru suspen...aku dah habis fikir aku pun ckp kat budak tu xpe la aku ambik la barang yang die jual tapi satu je la coz aku x minat barang2 lain...x clap aku aku beli masa tu kalendar harga di dalam 10 ringgit..iktkan hati mmg mahal gler la tp xpe nak dpt yang lebih mahal biar la melabur ckit.aku dlm hati..budak tu bla aku bayar je terus die senyum n ckap time kasih dengan aku..bla tengok budak tu senyum makin kembang la batang kote nie..pun tanya la nama dia sape n dia ckp nama dia Ila baru darjah 5..sekolah lagi rupanyerr....sebelum die blah dari ctu aku pesan pada budak tu aku nak tengok barang lain yang dia ada jual..ckp ada tapi x bawak tapi dia janji dengan aku if aku nak tengok dia akan bawakkan..punye la seronok mcm umpan dah nak masuk ni..mula main peranan..cakap kat die if die nak datang aku suh die datang n bawak barang tu ke rumah aku...." tp mcm mana Ila nak pg umah abg?

bkn Ila tahu pun umah abg.." ye x ye jgk kan...." Em if mcm tu apa kata Ila iku abg ke rumah dlu so pasni bla Ila dtg lagi bleh Ila terus ke sana...." Aku bagi cdgn..." Emm ok la asalkan pasni abg nak beli barang yang Ila jual Ila x ksh la"Aku dah seronok bla tgk budak Ila nie mmg lurus betul..pun bawak la Ila pg umah aku...

kalau korang dapat dengar suara dia masa dia mengerang tu sure korang melancap tetiap hari la... tapi lelama tu aku tengok muka dia macam nak nangis (agaknya dia dah stim giler tapi aku memainkan dia) so aku pun masukkan batang aku sedalam-dalamnya ke lubang pantat dia... lama jugak la aku sorong tarik batang aku kat cipap dia dan dia pun dah klimaks 2 kali (sedangkan aku blom klimaks sekali pun) so aku nak ubah selera pulak...

dia merayu suruh aku masukkan batang aku yang besar dan panjang tu dalam cipap dia...( dia nak suruh masuk abis la tu) tapi aku tetap buat macam tadi... tetek akak nie besar la jugak tapi aku tak berminat sangat sebab aku lebih berminat kat cipap dan lubang bontot dia...

die terus duduk kat ats kerusi dpn TV tp jauh la dari aku..tu video tu aku x ttp lg..aku ms tu mmg tgh tegang lg...." abg tgk cite ape nie?

  1. Cheap dating adult chat lines 18-Jun-2015 13:01

    You can take your on-road skills test after possessing your CLP for the required 14 days.

  2. control freak dating relationship 29-Jan-2017 16:45

    If you disagree with him you will be him a failed 1 term president.

  3. Guarenteed sex dating filipinas 09-Jan-2015 20:03

    On this site you will find: gratis sexchatt, no sign up one on one sex chat, free sex chat no payment, chat free online sex with boy, free online sex text, women wanting sex sites no fees or credit card needed..

  4. internet dating rotten tomatoes 01-Feb-2017 15:17

    Hundreds of people have found new friends or started relationships through our site, just by chatting in the live webcam chatroom.