Main dengan ustazah tube

26-Oct-2016 19:43 by 8 Comments

Main dengan ustazah tube - dating ru ira1974

Saya berumur awal 30an,telah bersuami dan mempunyai 2 orang anak yang masih kecil.

main dengan ustazah tube-57main dengan ustazah tube-26main dengan ustazah tube-56

Malam itu sabelum kami semua berpisah untuk masuk kebilik masing masing,dia datang dan berbisik pada saya yang dia punyai kemaluan 9" dan jika saya berminat,bolih datang kebiliknya. Saya tidor dihotel itu dengan teman saya saorang lagi dan masa mandi,saya teringatkan kata kata Rick tadi. Saya tahu dia tinggal saorang dibiliknya ditingkat atas.Entah macam mana,dalam perbualan itu,terselit pula usik mengusik hal seks,dan saya entah macam mana,berkata padanya,saya akan ikut dia jika dia mempunyai kemaluan yang besar.Dia terus tersenyum dan berkata,bolih cuba dan lihat. Agak sukar untuk saya melihat,tapi kelihatan membonjol besar dalam seluarnya.die terus duduk kat ats kerusi dpn TV tp jauh la dari aku..tu video tu aku x ttp lg..aku ms tu mmg tgh tegang lg...." abg tgk cite ape nie?""takde ape Ila sj je seronok2"" Eiiiiii tak malu ke dorg tak pakai pape mcm tu bang? " Ila tny aku bla die gk pompuan dlm video tu hisap kote laki tu..tak jawab masa tu nafsu aku dah menggelegak dah.terus pg dekat die n pegang tgn die, aku cium pipi die n peluk sambil usap2 belakang badan die...masa tu aku tgk mcm tekejut tp still senyum...dalam ht aku rasa ada can nak wat lebih lagi nie..tu aku terus dirikan die n peluk die sambil tgn sial aku nie usap2 punggung die...fuhhhhh seddap betul ramas bontot budak nie....Umah aku kat tgkt 21 ingkat aas sekali...akupun duk sorg je kat umah tu coz bukan ape mmg ku x suka duk ramai2 nie..sepah umah je....sampai kat umah je aku pun tny Ila boleh igt x camna nak daang umah aku..ckp boleh jerrrr...pun lega la n dlm hati mmg syok gler la....mulanyer pas je die tahu umah aku die pun terus nak balik..aku cakap kat die yang die xnak masuk dlu ke..je aku nak try test....tanpa aku duga die terus cakap "boleh jugak bang apa salahnyer lagipun sekarang baru kul 9 malam biasa ayah amik Ila dlm kul 2 pagi sebab ayah pg amik akak2 yang lain dulu, Ila pun dah penat ni bang..." dia cakap pada aku sambil die masuk ke dalam rumah...dalam hati gembira bukan kepalang lagi tambah plak kote aku nie bukan main lagi kembangnya...dlm umah aku pun mula la siasat budak ni dengan lebih terperinci..la aku tahu yang budak nie jual brg2 u bapak tiri dia yang suruh....akak2 die pun kena jual sekali...x ksh la aku yang penting budak nie dah ade dpn aku....tgk muka Ila nie mcm penat je so aku pun ckp dengan die "Ila kalu nak hilangkan penat pegi la mandi dlu..mandi nati bleh la kita borak2 lagi yer...." Ila x jwb die senyum je pastu die just tanya dengan aku bilik air mana...akupun gtau je la pada die....tanpa ckp pape die pun terus belalu n masuk ke bilik air, lama jgk die dlm tu, tp aku x kisah pun sebb tujuan aku suh die g mandi tu pun supaya die bleh cuci cipap die mana la tahu aku dpt pluang mlm tu..

Hehe...la budak kan msti cipap berbau...sambil die g mandi bleh aku tgk blue kan......sambil aku tgk blue tu aku x perasan plak yang msa u si budak Ila nie kuar dari bilik air....sedar2 dak nie dah ada kat blkg aku pakaian yang die pakai td...tekeju beruk aku ms tu....takut jgk aku mana la tahu tembelang aku pecah plak nt..takut aku mula reda bla budak ni senyum n ckp " emmm segar rasa dah dpt mandi"....Yang besar saya lihat adalah dari keturunan eropah dan lelaki africa.Walau pun terlintas dihati ingin mencuba,tapi dalam perasaan ingin itu,ada juga ketakutan saya.Kali ini saya diminta membawa mereka kepuncak dan menemani mereka selama 4 hari.Semasa dihotel peranginan itu,dalam ramai ramai itu ada saorang lelaki eropah yang sering cuba mendampingi saya.Ila ms tu aku tgk dah mula kuyu mata..kot..tgk jam dah kul 1030 so lama lagi fikirku...baringkan die kat lantai n cium bibir die masa tu aku tgk die dah bernafas macam org dah gersang sgt..tny die " Ila nak wat x mcm yang Ila tgk tu" sambil aku kuarkan batang kote aku...batang aku xde la besar sangat diameter dlm 3 1/2 cm je..ada la dlm 61/2 inci..