Gadis ayu lucah virgin

18-May-2015 07:19 by 7 Comments

Gadis ayu lucah virgin - cat lady dating video

Hampir kesemua perempuan yang aku dampingi akan menyerah dan melutut di depan aku. Isteri ku ini mandul, aku tahu sejak kami masih menjadi sepasang kekasih lagi. Isteri ku Ju, Suzie dan Rikni pembantu rumah, pernah main sex serentak pada satu masa. Sejak aku kahwin dengan Ju, semua teman wanita telah aku putuskan, termasuklah Suzie. "Nantilah, Ju uruskan." Aku membelok kereta masuk ke dalam kawasan rumah. Meja tulis ku yang besar dan lebar dengan kursi duduk yang ekslusif. Nak jadikan cerita, suami si Rina terpaksa keluar negara bertugas sebagai pegawai diplomatik. Aku bukan hebat sangat, tapi sentiasa berusaha ke arah itu. Sebelum berkahwin, Ju tinggal dengan pembantu rumah Indon, Rikni namanya. Jadi rumah yang besar itu cuma tinggal kami berdua sahaja. Peristiwa ini berlaku di sebuah hotel di Pulau Pinang. "Abang cadangkan kita ambil orang lain ajalah." Aku membuat cadangan balas. , Ju kesian dekat Su tu, sampai sekarang belum kahwin-kahwin lagi." Ju bagaikan merayu. Perhubungan sex dengan isteri ku macam biasa, berjalan lancar. Pengalamannya membuatkan aku puas dan nikmat yang tiada terhingga. Sebagai second bos di syarikat hartanah milik isteri ku, aku handle bahagian pemasaran dan pelanggan. Kumputer peribadi, fail kabinet, sofa tetamu yang panjang, muat untuk dua orang dewasa tidur . Rina terpaksa berhenti kerja dan ikut suaminya ke sana. ' "Petang ni, bang Yus." Aku menyapa Suzie sambil melangkah masuk di iringi Ju dan Suzie.

gadis ayu lucah virgin-73

Aku tak kisah dengan perbezaan umur kami yang begitu ketara. Selang beberapa minit pintu pejabat aku diketuk daripada luar. "Morning, cik Yusri", Lan masuk berdiri di kiri meja ku. Kami pernah bercumbuan mesera tapi belum pernah terlanjur. Wajah pan Serawaknya tetap cantik walau pun tanpa solekan. " Yana bersuara setelah melihat aku terdiam sejenak.

Walaupun umur 37 tahun, tapi perwatakannya dan raut wajahnya nampak lebih muda daripada umurnya yang sebenar. "Ini encik Yusri, eksisten maneger kami." Lan memperkenalkan diriku kepada gadis itu. Silakan duduk." Aku bersalaman dengan sketeri baru ku sambil menarik kerusi mempersilakan duduk. Cuma khazanah dalamnya sahaja yang belum aku terokai. Aku bangun dari tempat duduk menghampiri Yana dan mengucup bibirnya. "Ok, tu bilik Yana." "Yana kemaslah apa yang patut." "untuk hari ini itu dulu." "Yes, incik Yusri Latiff." Yana nampak ceria kembali, setelah ku lihat tadi air jernih bertakung di matanya. "Hello, yes.." I'm coming." Aku letak telefon semula.

Aku korbankan cinta ku demi kasih sayangnya yang amat mendalam terhadap ku. Walaupun sebelum ini aku sudah mempunyai ramai teman wanita yang jauh muda daripadanya. Di antara ramai teman wanita ku, yang spesil ialah seorang gadis kadazan student Universiti. Fail biodata masih ada pada pegawai perjawatan ku Lan. Yana seperti tak percaya, merenung wajah ku, takut silap orang. Fail biodata masih di tangannya tapi aku dah kenal nama gadis ini. "Now, Yana buatlah apa yang patut." "Yus keluar kejap." "Nanti lunch time temani Yus Ok! Sudah seminggu Yana jadi sketeri aku, dan sudah dua minggu juga Suzie tinggal dengan kami.

Aku bertekad tidak mahu mengulangi gaya hidup ku semasa bujang dulu. Ke mana saja aku pergi, aku akan bawa Ju, isteri ku bersama. Isteri ku Ju, amat ceria, tak nampak lansung riak cemburunya . "kami berdua menunggu abang." Aku kurang faham apa yang Ju cakapkan tadi.

Nak jadi seorang suami yang setia, romantis dan jujur. Masa bujang dulu aku jenis lelaki yang tak boleh jumpa perempuan. Dapat saja peluang, aku mesti nak test kejantanan aku. Su juga pernah terlibat dengan permain cinta tiga segi kami dulu.

" Aku lihat mata Yana terpejam layu, nafasnya tak keruan lagi.

Aku sedar inilah detik dan masa yang terbaik untuk dapat pantat Yana. Aku dengan Ju sebelum berkahwin dulu, perhubungan kami sudah pun macam suami isteri. Selepas makan malam, kami berborak di bilik TV, sambil menonton vcd filem hindustan. " Aku bertanya ingin tahu perkembangan temuduga yang dijalankan siang tadi. Ju pun belum check nama-nama calunya." Isteri ku Ju, memaklumkan perkembangan siang tadi. Sementara aku pula sibuk menyediakan kertas kerja plan pemasaran. Jadi aku mengambil tanggung jawab terhadap apa yang telah aku lakukan. Isteri ku Ju, ke ruang dapur menyediakan minuman untuk aku. Setahun aku tak jumpa dengan Su, rindu tu adalah sikit-sikit. Entah bila aku tertidur, tapi sedar aja dari tidur jam dah 7 pagi. ." Isteri ku bersuara sambil membawa dulang minuman letak ke atas meja. Tubuh Yana aku rangkul dan kemudian baringkan di atas sofa pejabat . Butang baju Yana aku tanggal satu-satu, dan sudah nampak branya. Yana Uyen namanya dan dia berasal daripada Serawak. "Ini Yusri Latif." Nada Yana masih kurang yakin apa yang di lihat dihadapannya.

  1. Free nsa dating sites 12-May-2015 20:10

    Those who believe that by having sex, they are brought familiarity are just scratching the surface. Affair is a state of existence in which both partners in a relationship trust more and the other more with their innermost thoughts.

  2. error has occurred sp4 system updating w2k 26-Dec-2014 06:35

    Hopefully we will have a good solution in the next couple of days.

  3. catchy funny headlines online dating 05-Mar-2015 17:59

    I just toss and turn too much when I sleep, and if I'm in clothes, I get all twisted up.