Cerpen lucah sekali pic

25-May-2014 08:19 by 6 Comments

Cerpen lucah sekali pic - Aadult dating

" Apa susah, kalau I mabuk nanti ko drive lah teksi ni," kata nya sambil tersengih. Sesekali bila I terserempak dengannya waktu dia balik dari sekolah, dia tersenyum penuh erti.

cerpen lucah sekali pic-12cerpen lucah sekali pic-36

aku jawap la masih boleh tahan lagi Tanya dia pulak uncle you tingal tingkat berapa?

Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make love, nak bagi I punya 'cum' terpaksa kosentrasi penuh. Cerita nya begini, Oh ya….I nak bagi tau yang I ni keja sendiri. Jadi I sangat kelam kabut berkejar ke sana ke sini mengurus belian. Gadis tu pun turun dari kenderaan tersebut, I tengok dia relaks aje. I pun pegi lah…….gadis tu pun mengekor sama,"Mungkin ada di antara member yang ajak ni keluarga dia." Ujar ku dalam hati. Aku pesan je dengan drebar kenderaan yang rosak tu supaya hantar barang-barang yang I beli ke rumah. Diorang setuju……jadi kami tempah teksi dan mereka kata nak pi pub sekejap.

I pernah kira time make love ngan sorang girl yang buat ngan I, dia 'cum' 30 kali baru I selesai. Jarak Pekan tempat I berniaga ni agak jauh sikit dari bandar 'K' jadi I harus berkejar pulang. Kenderaan untuk ke Pekan tempat I tidak ada jadual tertentu. Fuh nasib baik lah masih ada kenderaan waktu I sampai kat perhentian bas. So I terus naik memandangkan tak ada lagi kenderaan lain. Tak lama kemudian kemudian kenderaan pun mulai bergerak.

sempat juga menjeling kearah lelaki india tu matanya tak berkelip2 melihat kearah buah dadaku yang besar dengan sengaja mengoyang2 buah dadaku di hadapan lelaki india manis you suda ada boyfriend ka? Confirm la takde camera, kalau ade tak kan la dorang kat luar tu tanya berapa orang kat dalam tadi.teruk jugak aku kena kongkek sampai 40 minit dia goncang baru dia pancut. Lama tak dapat kot Suara dari intercom tanya lagi awak berdua ok ke?

haa kesian juga sama uncle ya nasib baik I ada boleh temankan uncle. Asal dapat Dalam posisi dia yang kat belakang aku tu, tangan dia sempat lagi peluk aku dari belakang. Sambil tujah lubang pantat dari belakang sambil gentel bijik kelentit aku. Dia bisik kat aku adik manis suda banyak air keluar aku diam je. Kami projek tanpa suara takut orang boleh dengar dari intercom.

Aku melancap2 sampai pancut TIGA kali tu bila dia post video2 blue kat aku melalui mesej tu .

Nama ku Lisa berusia 23 tahun aku berkerja sebagai kerani di sebuah syarikat di dan seorang lagi teman ku menyewa di sebuah flat 20 tinggal di tingkat 10.masalah di flat ini ialah Lift nya memang selalu rosak. Aku biarkan aje dia lantak la dia nak bukak baju ke ape ke janji dia sentuh tetek aku ni Dia masukkan tangan dia dalam baju aku dari atas. Bila dia ramas tetek aku, tiba-tiba aku rasa ghairah. Sambil jawab ok tu lelaki india tu (sampai sekarang aku tak tau nama dia, lupa nak tanya) makin berani. Dia tanggalkan kancing bra aku supaya senang nak selak.

Lepas 5 minit baru ada suara dari intercom yang mintak aku bersabar. kata lelaki india dulu memang selalu I punya boy ada main sekarang sudah tak ku terus terang.kalau adik manis mau I boleh tolong main sama you punya breast.boleh ka uncle you larat lagi ka? kata lelaki india itu.lelaki india tu datang dekat kat aku dan terus pegang tetek aku.

Aku tekan loceng kecemasan banyak kali tapi tak ada respon dari sesiapa. tiba2 lelaki india itu ada la sekarang suda tak ada kenapa uncle? Tarak I tengok you punya breast banyak besar mesti hari2 you ada main sama you punya breast kan. Pakai seluar boxer siap dengan tali jerut lagi , tapi konek terkeluar Dia pusingkan aku kebelakang. Kelam kabut dia tarik keluar konek dia dari lubang pantat aku pancut kat penjuru lift.

Aku suruh lah salah sorang dari mereka bawa pulang aje ke rumah. Rupa nya kalau larut malam diorang bukak VCD blue lah kat hotel ni. Sekarang ni kan alaf baru, semuanya serba canggih," katanya menjawab pertanyaan ku. "Fuuuh……cukup lah hari ni, tapi lain kali kita buat lagi ya," ujarnya seolah membawa I berjanji.

Memandangkan I aje yang masih steady……diorang minta lah buah fikiran I. Bila terbuka je pintu, fuh……gadis tu tengah layan VCD yang dipasang oleh hotel tu. " " Alah……relaks lah……tengok lah dalam handbeg I tu, I makan pil lah.

" Sudah lah….i nak mandi ni," kata I lalu berlalu ke kamar mandi. I sengaja mandi lama-lama untuk memberinya peluang menyaksikan adegan-adegan yang pasti menghairahkan. Lama kami melekat begitu, adalah lebih kurang 2 minit.

  1. american traditions of dating 08-Dec-2014 00:00

    ABC is a huge company with lots of sister companies and she have picked a fight she may not win later,' the source concluded.