Cerita sex bangla umur 60 taun

21-Nov-2014 14:48 by 7 Comments

Cerita sex bangla umur 60 taun - subosri xnx hd photo com

Namanya Susan Tan dan sudah berkahwin tapi belum ada anak lagi. Rumah Kak Nah ini mempunyai tiga bilik, satu bilik Kak Nah punya, bilik kedua untuk Angah dan Yaya dan bilik kecil di bahagian belakang dekat dengan bilik mandi itulah disewakan kepada aku. ‘Okeylah Yaya, abang masuk bilik dulu dan ingat kalau masalah tu tak boleh diselesaikan, jumpalah orang yang berpengalaman macam abang ni’ sambil bangun berjalan menuju ke bilik aku dibahagian dapur. Namun peluang sebegini sudah tentu aku dan Faris takkan lepaskan begitu saja. Yang pernah bersama Faris dan lelaki lain bertiga di ranjang permainan seks. Samada dengan 2 lelaki atau dengan 2 perempuan, telah banyak yang aku lalui bersama Faris, suami ku.Aku selalu mengintai pehanya bila dia pakai mini-skirt dan buah dadanya yang selalu terdedah bila dia sedang tunduk. Laki dia nakkan zuriat tapi si Shasha nie tak dapat bagi anak sebab mandol. Comel cam mak dia jugak taklah mengikut macam bapak dia yg tak ensem mananya. Kenal kenal gitu jek sebab kami mendiami pada deretan rumah yang sama. Aku kenal Az ni pon melalui bini aku yang memang cukup kenal dengan dia sebab dia orang bekerja satu bangunan tetapi berlainan pejabat. Dipendekkan cerita, satu malam tu sedang aku membaca surat khabar, lebih kurang dalam pukul 9.30. Aku lihat Wawa masih lagi tidur mengiring dengan tangannya memeluk Faris manakala Faris tidur terlentang. Tiada perasaan cemburu atau sakit hati antara aku dan Faris.

Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss. Aku terus selesaikan pakaian aku dan terus keluar untuk ke pejabat tanah. Az (nama timangan Hazlina) aku dapat tau bahawa suaminya sudah pon berkahwin empat. Sekejap saja zakar Faris mula menegang dan mengeras.

Critttt...critttt aku pancutkan air mani aku dlm lubang burit budak nie,,,,aku x ksh sbb aku tahu xkan mengandung punya...aku biar bg aku dikemut Ila bila dah puas memancut baru aku kuarkan batang aku..tgk bawah lantai umah dah basah dengan air Ila,darah n air mani aku....

Ila aku tgk dah lembik aku kerjakan...akupun dukung die dlm bilik air n mandikan die masa aku mandikan die Ila ckp pada aku yang die rasa betul2 sedap malam nie n mintak nak wat lagi lain kali....sebelum balik Ila sekali lagi kulum kote aku sampai aku tepancut dalam mulut die....nikmat betullllltu la pengalaman aku dengan Ila..nie pun aku masih behubung dengan die n bukan die saja coz sekarang aku dah ada 3 aweks boleh dikategorikan sebagai budak sbb sumenye umo dlm 10, 11 n 9 tahun....aku tls nie pun baru je pas aku kongkek anak jiran aku yang darjah 4...seeedappppp glerrrr....

Gw juga rasain kalau ima juga gak pake bh, setelah itu dia menggerakan tangan gw dengan gerakan memutar mutar di payudara mungilnya itu, dan gw hanya diam saja gk berpikir macam macam, tapi saat dia perlahan mulai memasukkan tangan gw kedalam bajunya lewat celacela dari kacing bajunya, kontan saja gw narik tangan dan sempet nyubit pipi ima sambil bilang Ima apaan sich?

dengan agak sewot, tapi ima malah ketawa ketawa nakal sambil meraih tangan kiri dan menggigitnya pelan, setelah itu gw kaget sama pertanyaan ima yang rasanya gak mungkin di lontarkan oleh gadis kecil seumurannya, Mas udah pernah begituan belum? Ima tidak menjawab, dia malah bangun terus duduk menyenderkan kepalanya di dada gw, posisinya agak setengah memeluk gw.

Cerita Sex Terbaru kali ini adalah kiriman dari seorang member yang mempunyai nick name "trokio" berikut Ceria Dewasa dari beliau Hai, sebut aja nama gw tio 21thn, dr kecil gw di bekalin ilmu agama yg mnurut gw ckuplah buat hari akhir kelak, sampai sampai gw agak krng faham sama yg namanya seks, cerita ini bermula pada saat usia gw 19thn, dari kejadian inilah pertama kalinya gw ngrasain nikmatnya seks yg gw lakuin sama teman adik gw sebut saja namanya ima 11thn, waktu itu ima dia masih duduk di kelas 6 SD, dan skrg dia sudah duduk di bangku smp kls 8 smp.

Sebelumnya tak sedikit pun pernah terlintas di benak gw kalo seks pertama gw bakal gw lakui sama anak di bawah umur, bayangin coy msh 11 taun, gila kan? Siang itu ima main kerumah gw, maksutnya mau ngajak adik gw belanja buku, tapi karena masih jam 12.35 jd adik gw belum pulang dari sekolah, sambil nunggu ima pun ikut gw liat acra sergap yg di tayangin di stasiun swasta.

die terus duduk kat ats kerusi dpn TV tp jauh la dari aku..tu video tu aku x ttp lg..aku ms tu mmg tgh tegang lg...." abg tgk cite ape nie?

""takde ape Ila sj je seronok2"" Eiiiiii tak malu ke dorg tak pakai pape mcm tu bang? " Ila tny aku bla die gk pompuan dlm video tu hisap kote laki tu..tak jawab masa tu nafsu aku dah menggelegak dah.terus pg dekat die n pegang tgn die, aku cium pipi die n peluk sambil usap2 belakang badan die...masa tu aku tgk mcm tekejut tp still senyum...dalam ht aku rasa ada can nak wat lebih lagi nie..tu aku terus dirikan die n peluk die sambil tgn sial aku nie usap2 punggung die...fuhhhhh seddap betul ramas bontot budak nie....

Ila masa tu aku tgk dah mula pandai main lidah die kat kepala kote aku..."uuuuuu...ahhhhhh....sedappppnyer Ila syg" aku mmg dah syok glerrrr...sorong tarik bg aku dlm mulut die lebih kurang 10 minit jgk...pastu aku dah mula naik tanduk...suh Ila buka baju die...x bantah terus buka..sebbb dah stim...jilat seluruh tubuh Ila n aku buka seluar die...budak Ila ni x pakai suar dlm rupanyer...seluar ebuka aku tgk cipap dia yang x bebulu tu dengan penuh bernafsu..jilat balik seluruh tubuh dia dari leher ke bwah...akhirnya aku sampai kat kangkang die..."emmm cantik cipap Ila.."puji aku..."abg jilat ye sayangggg" Illa x jwb just mengangguk..pun apa lg aku buka kangkang dia n main2kan jari aku kat burit n biji kelentit die..."urmmmm....urmmmm...ahhhhh.." Ila merengek bila biji kelentit die aku main.dah hlg akal masa tu burit die yang masih dara tu aku jilat...cecair dari buritnyer kuar membuak2 aku jilat sampai habis..sedap la air cipap budak nie...."aaaaabang.....seeeedappppp bangggg..." Ila merengek...rengekan Ila wat aku betambah geram....u aku dah x sabar nak benamkan kote aku kat cipat dia...pun bangun n kangkangkan dia..."tahan ckit ye sayang abg nak masuk kote abg dalam cipap syg ni"aku pun talakan btg kote aku kat cipap die...tekan ckit...tu Ila dah mula meraung...."sakitttttt banggggg" aku x peduli aku dengan sepenuh kekuatan terus tekan n masa tu aku dapat rasa kote aku dah menembusi lubang dara ILa....

Aku terus sorong tarik..."ahhhhh..ahhhhh...ahhhhh" Ila masa tu dah mula kesedapan aku palak xyah ckp la mmg sedap gler dapa cipap budak kecik nie..sempit gler la..jugak aku henjut n bila aku rasa aku dah sampai kemuncak tersu aku lajukan henjutan n benamkamkan kote aku sedalam2nya sambil.....

Ila ms tu aku tgk dah mula kuyu mata..kot..tgk jam dah kul 1030 so lama lagi fikirku...baringkan die kat lantai n cium bibir die masa tu aku tgk die dah bernafas macam org dah gersang sgt..tny die " Ila nak wat x mcm yang Ila tgk tu" sambil aku kuarkan batang kote aku...batang aku xde la besar sangat diameter dlm 3 1/2 cm je..ada la dlm 61/2 inci..