Artismalaysia rajaazurasex

19-Oct-2015 14:53 by 8 Comments

Artismalaysia rajaazurasex

"Oleh itu saya akan memastikan tiada sebarang surat khabar yang ada di dalam rumah.Setakat ini anak-anak saya cuma tahu yang bapanya sibuk bekerja di Alor Setar, Kedah dan akan datang berkunjung ke rumah setiap hujung minggu.

"Andai kata dia ingin berpatah balik kepada saya, sekurang-kurangnya anak-anak tak perlu tahu pergolakan yang melanda terhadap kami.

Menurut Raja Azura atau lebih dikenali sebagai Kak Engku, sehingga kini, dia dan Adzmin berlakon sebagai sepasang suami isteri yang normal di depan ketiga-tiga anak mereka iaitu Megat Muhammad Raziq, 9, Megat Luqman Hakim, 8 dan Puteri Mkia Maizurah, 5, kerana enggan melukai hati mereka.

"Saya tak mahu anak-anak tahu tentang perkara ini dan kerana kesilapan saya dan Adzmin, anak-anak pula yang jadi mangsa.

Berita keretakan rumah tangga pengacara itu yang dibina bersama suaminya, Adzmin Tan Sri Osman, 37, telah lama kedengaran tetapi ia dinafikan oleh Raja Azura.

Sebaliknya pelakon itu mendakwa rumah tangganya bahagia dan desas-desus yang diperkatakan itu hanyalah sekadar khabar angin.

Belum pun reda isu gambar separuh bogel yang didakwa miripnya, nama Rozita Che Wan kembali hangat diperkatakan.

Ditimpa kontroversi bertimpa-timpa, Rozita yang lebih ... Tak faham lah Melayu bangsa aku ni…makin bangang! .even wear another layer kat dalam baju tu which ruined that nice ... myartis my artis My Artis Hiburan filem wayang lagu mp3 3gp selebriti celebrity pelakon seniwati beautiful roti murai gua Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia.

“Kalau macam itu carilah (maklumat) dengan pihak mahkamah.

Maaf saya ada pelanggan,” katanya Raja Azura berkahwin dengan anak bekas Menteri Besar Kedah, Tan Sri Osman Arof pada bulan Mac 2001.

Difahamkan Raja Azura telah menghantar permohonan berkaitan rumah tangganya di Mahkamah Rendah Syariah, Shah Alam, Selasa tetapi tidak diketahui apakah status permohonan tersebut.

Pihak mahkamah juga enggan memberi sebarang komen berhubung perkara itu.

Pada masa yang sama, pengacara tersebut tidak perlu melukai hati anak-anak mereka untuk menjelaskan status sebenar hubungan kak Engku dan Adzmin.

  1. Sexy chat wth bianca 25-Apr-2014 05:52

    Different magnets will attract or push you off, try not to bounce against them, walls or ... All you do is press the key on the keyboard, and he will perform a dance move! Make Dave do whatever you want, it's quite addicting. See how high you can get bouncing off different obstacles in this fun and addictive platform game.

  2. Meet for sex no upgrades 06-Oct-2014 06:53

    It was created in 2009 by a 17-year-old kid who ran the site out of his bedroom in his parents' home.

  3. Free sex cam no join up 15-Jun-2014 04:28

    MORE: 13 Security and Privacy Tips for the Truly Paranoid The scam begins on Facebook, Badoo or Chatroulette, where the women pick out their targets and develop friendships with them.

  4. Mom seeking son for sex chat 24-Apr-2016 17:52

    Share with a group of similarly aged singles, an interactive murder mystery party like this one held at the Graystone Winery and enjoy good food, good wine, and a little mayhem! Dinner Parties: Do You Care About The Company You Keep?